måndag, september 21, 2009

not so itchy trig(gah) fingah

Urk, droppar dom inte matten snart så går jag bananas, har dock fått börja pilla med SBGeo, jävla coolt program.. liknar ArcGis, mer cad-aktigt, lite annorlunda funktioner och i mindre flashig kostym. Gick idag in som studeranderepresentant i ledningsgruppen för programmet.. lustigt nog hade jag ingen konkurrens till den posten.. lustigt med tanke på att den leds av representanter från Sweco, Wsp, NCC, Peab osv. 

Kom en tjej från kommunen idag och sa att man skulle få 2000 spänn om man skrev sig på orten.. känns rätt hyfsat ändå, Kramfors kan behöva lite positiv statistik.. hade lätt kunnat bränna den pengen hos en (enligt uppgift) grym tatuerare som finns här i stan..problemet är bara att jag inte har den blekaste aning om motiv. 

Fan vad pissigt det är att vara leksing i elitserieland (Modo, Timrå, Skellefteå) blir hånad och pikad dagligen om hur värdelösa vi är, såväl från bekanta som främmande människor."Vet du vad det tydligaste vårtecknet är? ahulkahulk höhö.. Nä, ÅFF visar vägen, sen går LIF upp i vår, eller hur jake, 4p upp med 5 matcher kvar, finns inte en möjlighet att Åtvid missar detta nu, no way no how.

Vem ska bli först med en bild egentligen, vore spektakulärt om jag vann den men ska ta och plugga ur arslet och fixa skiten så ni får se hur jävla awsome vackert det är här uppe.

1 kommentar:

  1. Hur fan slänger man upp en bild då? Är det någon som listat ut det än?

    SvaraRadera